• Culinaire fietstocht op 28-02-2020.

  Op 28 februari as stappen we weer op de fiets voor de jaarlijkse culinaire fietstocht. We verzamelen bij sportcafé Nol om 18.00. Vervolgens worden daar koppels gemaakt en krijg je per koppel een envelop met daarin het eerste adres waar je het voorgerecht gaat eten. In totaal komen er twee koppels eten bij één van onze leden. Je zit dus gezellig met zo’n 5 personen aan tafel. Alle koppels krijgen nog een tweede envelop en deze mag rond 20:00 uur worden open gemaakt. Hierin in staat een nieuw adres waar je met z’n tweeën naar toe mag fietsen. Vervolgens kun je hier van het hoofdgerecht genieten.

  Omstreeks 22.00 uur gaan  de fietsers en de koks naar Sportcafé Nol om het toetje te nuttigen en gezellig met de hele ploeg af te sluiten.

  Dit jaar is er besloten om de bijdrage aan de culinaire tocht te verhogen naar € 15,00 per persoon. Dit hebben we gedaan omdat de koks er op bij moeten leggen om wat bijzonders te koken. Iedereen maakt altijd een uitgebreid gerecht en er wordt ook een drankje voor iedereen geschonken. Daarbij worden de boodschappen ook duurder.

  We hopen op 28 februari weer een gezellige en lekkere tocht te organiseren.

  Opgeven kan tot en met 23-02-2020, geef je op via activiteiten@dkv-ijmuiden.nl  

  Lijkt het je leuk om een keer te koken en gasten te ontvangen: geef je dan op als kok! Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat dit erg leuk is. Vooral omdat het een verrassing is wie er komen. En het geeft een voldaan gevoel als je gasten met een volle buik en tevreden van tafel gaan.

  Hopenlijk tot 28 februari !!!

  Ingrid te Beest

rfwbs-slide