• Wanneer: elke zaterdagochtend (m.u.v. schoolvakanties)

  Waar: Duinwijkzaal (achter sporthal Zeewijk)

  Adres: Planetenweg 301 C, Planetenweg 301 C

  Tijd: 10.15 uur tot 11.00 uur.

  De Kangoeroe Klup is een gezellige club voor kinderen van 3 t/m 6 jaar waar ze leuke & sportieve spelletjes kunnen doen samen met leeftijdgenootjes.

  Jonge kinderen houden van bewegen, rennen, springen en met een bal bezig te zijn. Wij bieden leuke en gevarieerde spelvormen aan waarbij gebruik wordt gemaakt van allerlei materialen uit de gymzaal. De kinderen worden spelenderwijs uitgedaagd om te klimmen, klauteren, rennen, springen, samenspelen, zingen, dansen en te werken aan hun motoriek. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan korfbal, door te gooien en de bal in een speciale (extra grote) korf te gooien.

  DKV vindt het belangrijk dat kinderen op een veilige, laagdrempelige wijze kennismaken met bewegen en daarbij in contact komen met elkaar. Naast de wekelijkse trainingen op de zaterdagochtend organiseren wij ook een aantal activiteiten per jaar, zoals het Sinterklaasfeest, vossenjachten, knutselen en een uitje naar een (indoor) speeltuin.

  Als de kinderen zes jaar worden, stromen ze door naar een F-team en gaan ze echte korfbalwedstrijden spelen. Ook dan trainen ze elke week, zodat ze steeds beter worden.

  Stuur voor meer informatie een e-mail naar: info@dkv-ijmuiden.nl

rfwbs-slide